Stage High Risk Sectoren ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige hbo of wo student(e) met interesse in het gebied van financiële risico’s? Verdiep jij je graag in de herkomst van het vermogen van onze klanten? Ben jij benieuwd naar hoe wij terrorisme bestrijden en voorkomen dat klanten onze producten en diensten misbruiken voor bijvoorbeeld het witwassen van geld? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun het Client Integrity Team bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen de bank mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) binnen het Client Integrity Team ondersteun je onze specialisten met het opsporen van financiële criminaliteit. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en een intensieve samenwerking met verschillende afdelingen kenmerken dit team. We stellen hoge eisen aan ons werk en verliezen hierbij nooit de menselijke touch uit het oog, omdat we ervan overtuigd zijn dat juist dat essentieel is voor het slagen van onze missie. Vanuit deze werkcontext bieden we je de ruimte je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Zo krijg je de tijd om de bank beter te leren kennen door aan te sluiten bij verschillende meetings en digitale kopjes koffie te drinken met collega's van verschillende afdelingen. Verder:

  • Analyseer je de hoog risico sectoren waarin wij onze klanten bedienen;
  • Ga je aan de slag met het opstellen en vastleggen van beleid op basis van bestaande analyses;
  • Schakel je met diverse stakeholders inzake het beleid;
  • Ondersteun je de specialisten bij het opsporen van verdachte activiteiten;
  • Werk je nauw samen met de afdelingen Detecting Financial Crime, Compliance en onze bankers.
  • Denk je na over hoe we onze activiteiten het best kunnen uitvoeren en hoe wij ons werk zo goed en efficiënt mogelijk kunnen doen.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, analytisch en nieuwsgierig ingesteld? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschik je over hbo of wo werk- en denkniveau;
  • Zoek je vanaf september 2024 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages