Stage Junior Business Developer ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige of ondernemende HBO of WO student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil jij in een internationale omgeving werken aan projecten met impact en klantwaarde? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO en kom erachter wat wij vanuit het hoofdkantoor doen om onze producten en services zo goed mogelijk te ondersteunen. Daar help jij niet alleen onze klanten mee vooruit, maar steek jij zelf ook enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en initiatief nemende stagiair(e) die Grid Wealth komt versterken. Als Grid Wealth zijn wij verantwoordelijk voor alles wat onder andere onze beleggingsproducten nodig hebben. Van de internetbankieren omgeving tot het onboardingproces van een klant, wij proberen onze klanten te voorzien van de beste oplossingen die er zijn. Verder:

  • Zal jij meewerken op verschillende verbeterinitiatieven en projecten op het gebied van beleggen en vermogensbeheer;
  • Ga jij op onze afdeling projectmatig te werk en kom jij in aanraking met verschillende vormen van projectmanagement (Scrum, Prince2 en Lean);
  • Bied je ondersteuning aan andere afdelingen op het gebied van optimalisatie van de dienstverlening naar de klant. Stakeholdermanagement staat bij ons centraal;
  • Kom jij niet alleen zelf met verbeterinitiatieven voor onze dienstverlening, maar ben jij ook bezig met de uitwerking van bestaande projecten. Zo leer je niet alleen wat nodig is om een bepaald project te laten vliegen binnen een organisatie maar ook wat er nodig is om daadwerkelijk de implementatie uit te voeren.

Wie ben jij?

Ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en te leren wat het beste is voor de klant? Kan jij daarnaast zelfstandig en proactief werken? Ben jij tot slot niet bang om je mening en ideeën te delen met anderen en kan jij makkelijk praten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschik jij over minimaal hbo/wo opleidingsniveau;
  • Heb jij affiniteit met IT of heb je misschien zelfs een IT opleiding gevolgd;
  • Zoek jij vanaf september een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben jij minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages