Stage Marketing, Communicatie & Event

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

Als stagiair(e) Marketing, Communicatie & Event ben jij onze spin in het web! Regelen is jouw passie, je bent een pietje precies en verrast het team met je creatieve brein. ABN AMRO biedt je een stageplek waarin jij je skills kunt verbeteren op het gebied van coördinatie, organisatie en creatief denken, en dat allemaal in de wereld van cybersecurity. Binnen dit team bieden wij je de vrijheid te ontwikkelen in de richting waar jij energie van krijgt. Je werkt samen met mensen die enorm gemotiveerd en zelfstandig zijn, kwaliteiten die wij ook waarderen in een nieuwe collega. Tijdens de stage zul je bezig zijn met de organisatie en uitvoering van Cybersecurity Month October 2024. Wij werken op dit moment aan een inspirerend programma voor onze collega's. Daar kan jij deel van uitmaken!

Maak het verschil

Een stage bij ABN AMRO betekent verschil maken en werken aan projecten die ertoe doen. We proberen onze klanten mee te nemen in het digitale tijdperk en zijn bezig met het vormgeven van de toekomst. We zien hier veel kansen liggen, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit heeft impact op miljoenen klanten. We hebben mensen nodig die een verandering teweeg kunnen brengen. Die verandering begint bij het informeren en educeren van onze collega’s, zodat ze weten hoe ze zich in de digitale wereld moeten bewegen. Wil jij in een omgeving werken waar je jouw creativiteit mag gebruiken om deze informatie op een originele en prikkelende manier over te brengen?

Dan zoeken wij jou.

Wat doen wij?

Voor de bank is cybersecurity een prioriteit geworden. Denk aan bankhelpdesk fraude, oplichters op social media of ransomware. Om de veiligheid van onze klanten te waarborgen is ons team in het leven geroepen. Wij richten ons op het verspreiden van kennis en het creëren van bewustzijn onder onze collega’s. Dat doen we op allerlei inspirerende, creatieve manieren. We organiseren bijvoorbeeld sessies en events met gastsprekers van binnen en buiten de bank, maken video’s, publiceren artikelen, onderhouden onze website, verspreiden een nieuwsbrief, doen interviews, faciliteren een security community en zorgen voor een relevant leeraanbod. We vinden het belangrijk om originele content te blijven bedenken, met het doel dat al onze collega’s veilige keuzes maken tijdens hun dagelijks werk

Je werk

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe manieren om onze collega’s te inspireren, naast het uitvoeren van onze huidige concepten. Je zal onderdeel van de organisatie zijn tijdens events, je denkt mee over doelgroep specifieke content en originele manieren waarop we de content kunnen aanbieden. Je krijgt de vrijheid om je bezig te houden met activiteiten en onderwerpen die jou energie geven en gaat hier zelfstandig mee aan de slag. Tijdens je stage vindt Cybersecurity Month October 2024 plaats; gedurende deze maand wordt er internationaal aandacht gegeven aan cybersecurity. Ook dit jaar zetten wij weer een interessant programma neer, vol inspirerende events en digitale content. Jij zult een belangrijke rol spelen in de organisatie, coördinatie en uitvoering hiervan.

Je gaat je in elk geval bezighouden met:

· Communicatie binnen onze interne kanalen, zoals het bedenken nieuwe content en het doen van posts;

· Meedenken over communicatiestrategieën;

· Coördinerende en organisatorische verantwoordelijkheden, zoals het voorbereiden van sprekers, coördineren van taken, creëren van promotiemateriaal, opzetten van evaluaties, managen van gastenlijsten;

· Faciliteren van interne communities;

· Meedenken over en creëren van creatieve concepten.

Je werkomgeving

Wij zijn een energiek team dat creativiteit en flexibiliteit erg belangrijke kwaliteiten vindt. We brainstormen graag over nieuwe mogelijkheden en vinden het belangrijk om elkaar uit te dagen. Ieder heeft binnen ons team een eigen gebied van expertise. We geven elkaar de ruimte om te blijven ontwikkelen en een pad te kiezen dat voor energie zorgt. We zijn ervan overtuigd dat dit het beste resultaat oplevert. We werken hard, maar maken ook tijd voor een lach, (virtuele) koffie en, uiteraard, het vieren van succes

Je profiel

Wij dagen je uit om je skills en creativiteit in te zetten om aandacht te creëren voor cybersecurity. We zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en actief op zoek gaat naar kansen om uit te breiden en te verbeteren. Je werkt samen met collega’s die passie hebben voor wat ze doen en heel gemotiveerd zijn om kwaliteit te leveren. Daarom zoeken we iemand die nauwkeurig werkt. We moedigen je aan om het gebied van jouw interesse op te zoeken, zodat jij kunt uitblinken.

• Je bent tenminste 3e jaars student.

• Je studie heeft betrekking tot Event/Programma Management, Marketing, Communicatie of Cybersecurity.

• Je hebt affiniteit met organisatie en marketing, interesse de wereld van cybersecurity of IT is een pré.

• Je bent beschikbaar voor een fulltime stage van 6-12 maanden en kunt beginnen tussen augustus en september.

• Zelfstandig: je bent organisatorisch sterk, niet bang om initiatief te nemen, hebt een hands-on mentaliteit en bent proactief.

• Communicatief: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen. Je spreekt en schrijft zowel Engels als Nederlands vloeiend.

• Nauwkeurig: je bent precies, hebt oog voor detail en houdt ervan om samen kwaliteit te leveren.

• Teamplayer: je bent sociaal, brengt je collega’s verder en werkt graag samen met anderen, zowel binnen als buiten het team.

We bieden

• Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;

• Veel verantwoordelijkheid, maar met begeleiding waar nodig;

• Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van event management, communicatie en marketing;

• Een plaats waar initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;

• Een kans om je kennis op het gebied van cybersecurity (awareness) te laten groeien;

• De vrijheid om jouw talenten te ontdekken en te benutten;

• Een team van sociale en ervaren collega’s die je graag verder helpen;

• Een stagevergoeding van €750,-.

We werken hybride. Dat betekent dat we de helft van de tijd vanuit huis werken. Daarom verwachten wij een bepaalde mate van zelfstandigheid van elkaar, maar ook als we thuis werken nemen we dagelijks de tijd voor een update

Interesse?

Maar, bij een stage draait het er niet alleen om wat jij ons kunt brengen. We denken ook graag mee over hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Wij bieden je de kans om je skills te verbeteren, je netwerk te vergroten en je talenten te benutten. Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. En daarvoor hebben we mensen nodig die het verschil kunnen maken. Mensen zoals jij!

Interesse? Reageer dan nu!

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het I&T Stagebureau via: it.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages