Stage Markt- en Klantonderzoek ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun het customer & market insights Wealth Management team. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met je collega’s start je de dag vaak met een dagelijkse ochtend meeting. Hierin wordt besproken aan welke projecten gewerkt gaat worden en wat er op de planning staat voor de komende weken. Een belangrijk onderdeel van de afdeling is het Klanttevredenheidsonderzoek (NPS). Gedurende het jaar wordt een schat aan inzichten verzameld van de vermogende klanten over hun ervaring met ABN AMRO MeesPierson en hun contactpersonen bij de bank. Daarnaast is er ook een klantpanel van ruim 1700 vermogende klanten. Dit panel wordt ingezet voor andere relevante onderzoeken zoals bijvoorbeeld een merkonderzoek, propositie onderzoek of onderzoek naar onze marketing uitingen. Verder:

  • Ondersteun jij de afdeling bij het opstellen van relevante klantonderzoeken en het analyseren van deze data;
  • Ondersteun jij de afdeling bij de dagelijkse operatie en ben je verantwoordelijk voor je eigen en gezamenlijke projecten;
  • Ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met externe leveranciers.

Wie ben jij?

Werk jij graag gedetailleerd en ben je ambitieus? Kan je makkelijk praten en zie je er representatief uit? Ben jij leergierig en durf jij je mening te geven? Ben jij daarnaast enthousiast en kan je goed zelfstandig werken? Vind jij het leuk tot slot leuk om met cijfers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over HBO of WO-denkniveau en opleiding;
  • Je zoekt vanaf september 2024 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren wij een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren