Trainee Business Banker Medial (Zwolle)

Organisatie
Locatie
Zwolle
Opleidingsniveau
WO
Dit traineeship is niet meer vacant.

In het kort

Vind jij het leuk medische ondernemers en specialisten te helpen hun dromen te verwezenlijken en bij te dragen aan een duurzamere wereld? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met verantwoordelijkheid en een verdiepend persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Start dan nu als trainee Business Banker Medical!

Traineeship

Tijdens het traineeship ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan. Dit doen wij door het bieden van verschillende elementen in het traineeship zoals masterclasses, rotaties en opdrachten. Zo bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen.

Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor voor je klaar om jou te begeleiden en te coachen.

Je werk

Als Business Banker Medical ben je verantwoordelijk voor het advies richting onze klant. Je spreekt klanten op kantoor of via beeldbankieren en vergroot zo de loyaliteit van bestaande klanten. Waar nodig verwijs je klanten door naar andere experts. Klanten ervaren hierdoor persoonlijk en deskundig advies van specialisten die kennis hebben van hun vakgebied.
Je hebt een eigen portfeuille van zo'n 300 klantrelaties en draagt zorg voor het resultaat van deze klantgroep. Balans tussen klanttevredenheid, volumes, rendement en risicobeheersing is hierin belangrijk voor jou.
Daarnaast zoek je actief contact met intermediairs. Dit is onze voornaamste bron voor acquisitie.

Je werkomgeving

De afdeling bediendt 1e en 2e lijns medici, maar ook professionals als advocaten, notarissen en sporters. De afdeling is georganiseerd op basis van clusters. In deze clusters wordt kennis, expertise en complexiteit gebundeld. Je team heeft een drukke periode achter de rug. Er is nog veel werk te doen, maar we hebben ook veel zin om met elkaar mooie successen te behalen!

Je profiel

Je bent klantgericht en een actieve netwerker. Het is voor jou geen probleem om ook digitaal met jouw klanten in gesprek te gaan en ze hier in mee te nemen.

· Je hebt recent een hbo-/wo-opleiding afgerond, bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Sustainability, Rechten of Finance
· Je hebt maximaal twee jaar werkervaring
· Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist (i.v.m. het schrijven van kredietvoorstellen en het klantcontact)
· Je hebt een actieve houding en kan goed reflecteren
· Je bent klantgericht en beschikt je over een commerciële instelling

We bieden

In deze baan en het traineeship bieden we veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Hier draagt ook de groep trainees met wie je het programma volgt in bij. Verder krijg je toffe workshops en events aangeboden in het programma.
Je hebt bij ons de keuze om thuis of op kantoor te werken met goede faciliteiten en helpen je om fit & vitaal te blijven met ons eigen MyWellbeing aanbod.
Verder:
• Een 36-urige werkweek met een marktconform startsalaris
• Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling.

Interesse?

Wij maken graag kennis met je! Reageer direct op deze vacature middels het uploaden van jouw cv en motivatiebrief voor dit traineeship.
Bij de terugkoppeling op jouw cv en motivatiebrief hoor je of we je uitnodigen voor de volgende ronde van het selectieproces: het online assessment.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wouter van Kouwen via wouter.van.kouwen@nl.abnamro.com


Gelijke kansen voor iedereen
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.


Disclaimer externe recruitmentbureaus
Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Lees meer

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Zwolle

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships