Traineeship

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO

Ben jij een recent afgestudeerde Young Professional met een HBO- of WO-diploma? Wil je graag je eerste stappen zetten in de financiële wereld? Wil jij je nog niet specialiseren, maar een brede blik houden en verschillende afdelingen binnen de bank leren kennen? Dan is het Handelsbanken Traineeship de perfecte omgeving voor jou!

Wat ga je doen tijdens het Traineeship?
Binnen ons unieke allround, tweejarige Traineeship krijg je de mogelijkheid om verschillende onderdelen van de bank te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan ons CDD-team dat zich specialiseert in het onboarden van nieuwe klanten zodat de bank beschermd blijft tegen criminelen die hun rekening willen gebruiken voor het faciliteren van financiële criminaliteit en terrorismefinanciering. Daarnaast kun je ook een periode meedraaien met o.a. de afdelingen Legal, Compliance, Veiligheidszaken, Intelligence en Kredieten.

Voel je er meer voor om dicht bij de klant te staan? Een periode meedraaien op een van onze 27 kantoren of bij onze vermogensbeheerder Optimix maakt ook een belangrijk onderdeel uit van het Traineeship. Zo leer je alle kneepjes van het vak als Accountmanager Particulier of Accountmanager Zakelijk en word jij het gezicht van de bank. Er bestaat in het tweede jaar voldoende ruimte om zelf in control te zijn over de invulling van je Traineeship. Zo heb je de mogelijkheid om periodes bij verschillende onderdelen binnen de bank mee te draaien waarbij je zelf kan kiezen welke afdelingen jou het meest interessant lijken. Afwisselende managementopdrachten dagen jou uit jouw eerste stappen te zetten op het gebied van management. Persoonlijke begeleiding gedurende het Traineeship en een grote dosis verantwoordelijkheid zijn belangrijke onderdelen van het leertraject bij de bank.

Dit vind je leuk om te doen:

 • Verschillende afdelingen binnen de bank leren kennen.
 • Een steile leercurve op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling nastreven.
 • Voorstellen doen om je werkomgeving te verbeteren.
 • Vanaf het begin veel verantwoordelijkheid nemen zonder de druk van targets.
 • Het leveren van maatwerk en persoonlijke service.

Dit bieden wij jou:

 • Tweejarig Traineeship met de mogelijkheid om daarna in vaste dienst te komen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij 40 uur), 13e maand en 8% vakantiegeld.
 • Zweedse relatiebank met veel aandacht voor jou als individu.
 • Persoonlijke begeleiding door een andere young professional.
 • Daarnaast zal een van onze MT-leden of een kantoordirecteur jouw mentor zijn gedurende het Traineeship.
 • Een gezellige werkomgeving met iedere vrijdagmiddag een borrel en periodiek leuke uitjes.
 • Een leerzame reis naar Zweden voor een bezoek aan het internationale hoofdkantoor.
 • 20% van het Traineeship focust op Learning & Development. Denk hierbij aan interessante workshops, cursussen, managementconsultancyopdrachten en kennissessies waarbij ruimte is voor eigen invulling.

Hier herken jij jezelf in:

 • Recent afgestudeerd of minder dan 3 jaar werkervaring met een HBO- of WO-diploma.
 • Interesse in de financiële sector.
 • Je hebt de ambitie om hard te groeien en bij te dragen aan verbetering van de bank.
 • Je bent leergierig, zelfstandig en initiatiefrijk.
 • Je bent sociaal, klantgericht, communicatief vaardig en ondernemend.
 • Nieuwsgierig naar verschillende aspecten van de bank.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij jouw talenten inzetten om mee te bouwen aan onze organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie vóór 15 augustus 2024.

Je motivatiebrief is belangrijk voor ons, het laat zien dat je goed na hebt gedacht waarom je graag bij Handelsbanken wil werken.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag in contact komen met trainees die nu bij Handelsbanken aan de slag zijn? Mail dan naar traineeship@handelsbanken.nl.

Het Traineeship start per 1 oktober 2024.

Disclaimer externe recruitmentbureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Externe recruitmentbureaus die een overeenkomst met Handelsbanken hebben getekend mogen alleen CV's met ons delen als zij daarvoor een zoekopdracht namens onze recruiters hebben gekregen. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden aan ons worden aangeboden zullen als eigendom van Handelsbanken worden beschouwd. Derhalve is Handelsbanken geen plaatsingskosten verschuldigd.


Wij zijn Handelsbanken

Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en de kans om de ontwikkeling van jezelf en die van de bank vorm te geven. Met het oog op de toekomst blijven we bouwen aan de Bank, en dat doen we op basis van onze diverse perspectieven, inzichten en innovatieve ideeën. Continue verbetering staat bij ons op nummer één. Wanneer jij groeit, groeit de Bank ook.

Onze visie voor een bank draait om vertrouwen en respect voor het individu. Onze waarden en robuuste bedrijfscultuur spelen een cruciale rol in ons succes en bepalen hoe wij onze doelen bereiken, hoe we met elkaar samenwerken en hoe we elkaar ondersteunen. We creëren duurzame relaties die alle levensfasen doorstaan. Dit doen we door lokaal sterk aanwezig te zijn, gedecentraliseerd te werken en onze blik te richten op de lange termijn. Bij Handelsbanken telt iedereen. We hebben allemaal een andere afkomst, achtergrond, ervaring en opleiding. Maar samen zijn we Handelsbanken.


Contactpersoon

Madelon Donker
madelon.donker@handelsbanken.nl
+31(0)612256164

Traineeship informatie

Organisatie: Handelsbanken

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren