ING organiseert eerste Facebook spreekuur over sparen

27 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op donderdag 27 juni organiseert ING voor het eerst een Facebook spreekuur over sparen. Tijdens dit spreekuur gaat een team van spaarexperts in gesprek met Facebookers aan de hand van een aantal stellingen over actuele spaaronderwerpen. ING heeft momenteel 142.000 volgers op Facebook.

Facebook spreekuur
ING wil op verschillende manieren met haar klanten communiceren en gebruikt hiervoor onder andere haar social media kanalen.

ING - Facebook

Peter-Paul Wekking, Directeur Marketing Sparen bij de ING: “We vinden het belangrijk om onze klanten op verschillende manieren te ondersteunen als het gaat om sparen. Een onderwerp als sparen lijkt niet heel ingewikkeld, maar we merken dat er toch veel vragen over zijn. Daarom gaan we graag met spaarders in gesprek over bijvoorbeeld de hoogte van de spaarrente, het aanleggen van een financiële buffer en het gebruik van de mobiel bankieren app in combinatie met sparen. Tijdens het spreekuur zal ik samen met mijn collega’s zo veel mogelijk vragen beantwoorden. Ik heb er zin in en hoop dat we veel deelnemers mogen verwelkomen.”

Het Facebook spreekuur vindt plaats op donderdag 27 juni van 20.00 tot 21.00 uur.