Jet Happel benoemd tot Head of Marketing & Communications bij BNP Paribas Real Estate

08 juni 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BNP Paribas Real Estate Nederland heeft Jet Happel benoemd tot Head of Marketing & Communications. In haar nieuwe functie is Happel verantwoordelijk voor de corporate positionering van BNP Paribas Real Estate in Nederland en het versterken van de huidige communicatiestrategie.

Happel kan bogen op ruim veertien jaar aan ervaring als marketing en communicatie-expert bij projectontwikkelaar G&S Vastgoed. Als Head of Creative Development stuurde zij verschillende creatieve teams aan en was zij verantwoordelijk voor de communicatie over prestigieuze projecten, zoals Wonderwoods, Atrium Amsterdam en woongebouw 900 Mahler.

Rick Niemijer, CEO BNP Paribas Real Estate Nederland, noemt de benoeming van Happel een belangrijke stap in het versnellen van de groeiambities van zijn afdeling in Nederland. “Met een focus op stabiliteit en financiële expertise slaagt BNP Paribas Real Estate er in nieuwe kansen te creëren en hebben wij in de huidige uitdagende markt het team op verschillende plekken versterkt.”

Daarmee doelt Niemijer op de recente uitbreiding van het Debt Advisory-team en de toevoeging van Project Management aan zijn consulting-activiteiten.

“Ik ben ontzettend trots dat wij met de komst van Jet weer een volgende stap zetten in deze ontwikkeling. Haar creativiteit en uitgebreide kennis van de sector zijn enorm waardevol voor het uitbouwen van ons profiel als innovatieve vastgoedadviseur voor toekomstbestendige projecten”, aldus Niemijer.