EY presenteert genomineerden Entrepreneur of the Year awards

23 juni 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ali Niknam (bunq), Eric van Schagen (Simac Techniek), Sezer Duygulu (Home of People) en Frank van de Ven (i-team Global) zijn de trotse kanshebbers om de zevenentwintigste editie van de EY Entrepreneur of the Year in de wacht te slepen.

Het EY Entrepreneur of he Year programma wordt door EY wereldwijd in zestig landen georganiseerd. Programmaleiders Marita de Hair en Erik de Heer selecteerden een groep ondernemers die op maatschappelijk gebied en duurzaamheid “het verschil maken”. De awards zijn dan ook bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk in het zonnetje te zetten, hen aan te moedigen en te ondersteunen het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

“Ik ben trots op de mooie lijst met kandidaten die dit jaar meedoen aan de verkiezing”, legt De Hair uit. “Inspirerende ondernemers uit uiteenlopende sectoren met een nieuwsgierig verlangen naar hoe dingen anders en beter kunnen.”

EY presenteert genomineerden Entrepreneur of the Year awards

Workshops

Naast de ‘hoofdaward’ deelt EY ook de titel ‘Emerging Entrepreneur of the Year’. Deze award gaat naar een veelbelovende, snelgroeiende en innovatieve ondernemer met een bedrijf dat minder dan tien jaar bestaat.

De genomineerde deelnemers worden via diverse workshops zoals een pitch training klaargestoomd voor de awardshow. De in totaal 14 deelnemers presenteren zich op 6 september aan de jury (bestaande uit topondernemers en oud-kandidaten), die hen “vanuit de praktijk de juiste vragen stellen om het beste in hen naar boven te halen”.

Op basis van de gegeven antwoorden, selecteert de jury de finalisten die op 4 oktober tijdens de finale bekend worden gemaakt.

Klik hier voor overzicht van de deelnemers en juryleden.