Anycoin Direct trekt Duitsland in

19 januari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Anycoin Direct breidt uit naar Duitsland. De Nederlandse broker heeft bekendgemaakt dat het een licentie van de Duitse Federale Financiële Toezichthoudende Autoriteit (BaFin) in de wacht heeft gesleept.

“Het verkrijgen van de BaFin-licentie in Duitsland is een belangrijke en logische stap in de internationale uitbreiding van Anycoin Direct”, legt CFO Bram Ceelen uit. Duitsland is het enige EU-land dat een volledig regelgevend kader heeft geïntroduceerd op het gebied van cryptocurrency.”

De BaFin-licentie is volgens Ceelen dan ook niet enkel een goedkeurende stempel, maar “een erkenning van onze standaarden op het gebied van financiële operaties en betrouwbaarheid”.

Anycoin Direct trekt Duitsland in

“"We zijn verheugd om onze cryptodiensten aan zakelijke en particuliere klanten in Duitsland te kunnen bieden”, voegt Bas Lamers (algemeen directeur van Anycoin Direct) toe. “Onze toewijding en nauwe samenwerking met de BaFin hebben geresulteerd in deze prestigieuze erkenning.”

Lamers benadrukt dat het behalen van de BaFin licentie niet alleen de geloofwaardigheid van Anycoin Direct onderstreept, maar ook de interne en externe processen erkent en beloont.

“We kijken ernaar uit om onze Duitse klanten een ongecompliceerde crypto-ervaring te bieden, gecombineerd met veiligheid en een persoonlijke benadering”, aldus Lamers.