Onderzoek: Hoe kijken organisaties aan tegen de naleving van ESG-regelgeving?

22 januari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het zal niemand in de financiële wereld zijn ontgaan: er komen steeds meer wetten omtrent ESG (environmental, social en governance) en sustainable finance op de sector af, met name vanuit de Europese Unie. Hoe staan organisaties tegenover al deze nieuwe regelgeving? Dat onderzoekt Protiviti.

In samenwerking met Leaders in Finance Events, houdt het business consultingkantoor een enquête, om zo een beter beeld te krijgen van de houdingen van organisaties ten opzichte van de naleving van de EU-regelgeving omtrent ESG en duurzame financiën.

Onderzoek: Hoe kijken organisaties aan tegen de naleving van ESG-regelgeving?

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt als input voor een van de paneldiscussies tijdens het Leaders in Sustainable Finance 2024-evenement, dat op 1 februari plaatsvindt in cultuur- en congrescentrum Antropia.

Protiviti roept professionals van binnen én buiten de financiële sector op om de enquête in te vullen. Het beantwoorden van de vragen neemt maximaal vijf minuten in beslag. Deelname is volledig anoniem.

“Jouw inzichten zijn waardevol en daarom bedanken we je hartelijk voor je deelname”, aldus Protiviti. “Doe mee aan het onderzoek en draag bij aan de toekomst van duurzame financiën! Jouw stem telt.”