Cognito verlaat Corporate Content Awards met drie prijzen

20 maart 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Cognito Amsterdam is voor het derde jaar op rij met zijn neus in de boter gevallen bij de Corporate Content Awards van Communicate Magazine in Londen. Ditmaal wist het PR- en communicatiebureau maar liefst drie awards in de wacht te slepen.

Voor de eerste twee prijzen – ‘Best One-Off Campaign’ en ‘Best Content to Assist with Reputation Management’ – werd Cognito beloond voor zijn werk voor Hyarchis. Voor de fintech ontwikkelde het communicatiebureau een geïntegreerde contentcampagne met een marktrapport met KYC- en AML-trends, waarbij de content werd gelanceerd op de beursvloer van het Money20/20 EMEA-event in Amsterdam en ondersteund werd door een PR-push.

Ook vanuit Hyarchis werd er verheugd gereageerd op de prijsuitreiking. “Cognito kwam niet alleen snel met originele inzichten voor dit thought-leadership marktrapport over KYC en AML, maar hielp ook bij het opstellen van een slim lanceringsplan op de Money20/20-beursvloer”, aldus Simona Biveinytė (Marketing Manager bij Hyarchis).

Cognito verlaat Corporate Content Awards met drie keer goud

“We zijn erg tevreden met de respons en zijn blij dat Cognito beloond wordt voor hun werk in het managen van reputaties met behulp van effectieve campagnes."

Podcast

Daarnaast werd Cognito ook met een award beloond voor zijn commerciële PayTech Talk podcast in de categorie ‘Best Use of Digital’. De podcastserie is een van de vele podcastprojecten die door het bureau worden geproduceerd in de eigen studio op de Amsterdamse Zuidas.

"Als ervaren podcaster in de financiële dienstverlening weet ik zelf hoe moeilijk het is om iets te maken waar het publiek naar terug wil blijven komen”, legt Jim Marous (gastheer van de Banking Transformed podcast) uit.

PayTech Talk is daarin volgens Marous geslaagd. “Ze hebben er ook voor gezorgd dat het een plezier is om er als gast op te treden. Ik ben super blij dat ze hebben gewonnen bij de Corporate Content Awards en ik kan niet wachten om terug te komen in de show en nog een aflevering te doen!"