Van Lanschot Kempen partner van Premier Padel Rotterdam

06 mei 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Van Lanschot Kempen is officieel partner verbonden van Premier Padel Rotterdam, het enige Nederlandse padeltoernooi in dit kalenderjaar. Het evenement vindt plaats van 9 tot en met 15 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

De vermogensbeheerder verbindt zich hiermee aan een toernooi dat onderdeel is van de P1-categorie, op de Major-toernooien na de hoogste categorie in de padelsport. Bij het toernooi zullen spelers uit de top 48 bij de dames en heren van over de hele wereld strijden om de titel.

“Padel is een van de snelst groeiende sporten in Nederland, en veel van onze klanten en collega's zijn enthousiaste beoefenaars”, vertelt Richard Bruens (RvB-lid bij Van Lanschot Kempen). “Dit partnerschap biedt ons de gelegenheid om tijdens het Premier Padel-toernooi in Rotterdam onze klanten samen te brengen en te genieten van topsport.”`

Van Lanschot Kempen partner van Premier Padel Rotterdam

Ook de organisator van het toernooi, Marc Nipius, is verheugd met het partnerschap. “We zijn blij met Van Lanschot Kempen als partner”, reageert hij. “De padelsport heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, mede dankzij de steun van bedrijven als Van Lanschot Kempen. We kijken ernaar uit om klanten en medewerkers te verwelkomen tijdens ons toernooi in september.”