Evi van Lanschot organiseert ZZP-(pensioen)Café

28 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het aantal zzp’ers neemt al jarenlang gestaag toe. Daarmee neemt echter ook een belangrijk probleem toe. Zzp’ers bouwen namelijk niet automatisch een pensioen op, waardoor in de toekomst een financiële strop dreigt voor een steeds grotere groep Nederlanders.

Om daar verandering in te brengen organiseert Evi van Lanschot een drietal pensioensessies in haar ZZP-Café. De eerste vindt plaats op 3 juli in Rotterdam, waarna het café de deuren opent op 11 juli in Den Bosch. De laatste pensioen-borrel-kennisdag vindt plaats in Amsterdam op 15 juli.

In het ZZP-Café worden deelnemers in een half uur bijgepraat door experts van Evi van Lanschot over hun pensioenmogelijkheden.

Zo legt Patrick Fransen (van het Kenniscentrum van Van Lanschot Kempen) onder meer uit hoe zzp’ers kunnen bepalen hoeveel pensioen ze nodig hebben voor een comfortabele levensstijl. Ook bespreekt hij de verschillende pensioenopties waarover zzp’ers beschikken, waaronder een pensioenopbouw in de vorm van een lijfrente-oplossing.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen ter plekke een rekening openen en ontvangen een Evi badlaken om te gebruiken in de zomervakantie.  

En niet geheel onbelangrijk: er is ook volop de ruimte om (onder het genot van een drankje en muziek) te netwerken met andere zzp’ers.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.