JP Morgan versterkt aanwezigheid in Benelux met tweetal benoemingen

01 augustus 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Om zijn aanwezigheid in de Benelux te versterken én het niveau van een nieuwe generatie talent naar een hoger niveau te tillen, heeft JP Morgan een tweetal versterkingen aangekondigd. Wendy Hohmann en Tamo Arends zijn benoemd als respectievelijk Head of Benelux Investment Banking en Head of M&A and Corporate Finance for Benelux.

Wendy Hohmann brengt meer dan twintig jaar ervaring in vermogensbeheer mee en was tot voor kort de Head of M&A and Corporate Finance for Benelux. Ze begon haar carrière bij ABN AMRO alvorens ze in 2010 in dienst trad bij JP Morgan.

In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de versterking van de positie van de Amerikaanse bank in de Benelux-regio.

JP Morgan versterkt aanwezigheid in Benelux met tweetal benoemingen

Tamo Arends kan op zijn beurt bogen op ruim dertien jaar aan ervaring in investment banking, met een focus op fusies en overnames. Hij begon zijn carrière bij JP Morgan en heeft de afgelopen jaren het private equity team van de bank in de regio geleid.

Als Head of M&A and Corporate Finance for Benelux wordt van hem verwacht dat hij het advisory team in de Benelux naar nieuwe successen zal stuwen.

“Wij feliciteren Wendy en Tamo met hun nieuwe functies en wensen hen veel succes bij hun nieuwe werkzaamheden”, aldus JP Morgan.