Cassander Verwey benoemd to Co-Head of EMEA M&A bij JP Morgan

13 september 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Om zijn Europese expansie extra kracht bij te zetten heeft JP Morgan Cassander Verwey benoemd tot Co-Head of EMEA Mergers & Acquisitions.

Dwayne Lysaght is de andere Co-Head van de regio; een functie die hij al sinds 2019 vervult. Onder leiding van Lysaght heeft de Amerikaanse bank voet gezet in de Europese fusie- en overnamemarkt. Alleen dit jaar al nam het aantal transacties in de regio met 20% toe.

Van Lysaght en Verwey wordt nu verwacht dat zij samen de groei van het bedrijf in de regio voortzetten.  

Cassander Verwey benoemd to Co-Head of EMEA M&A bij JP Morgan

Cassander Verwey, Co-Head of EMEA Mergers & Acquisitions, JP Morgan

Verwey is op zijn beurt al 25 jaar actief voor JP Morgan. De afgelopen vijf jaar vulde hij de functies van Senior Country Officer en Head of Investment Banking in Nederland in. Daarvoor gaf hij meer dan elf jaar leiding aan het M&A-team en de Corporate Finance teams in België, Nederland en Luxemburg.

“Verwey brengt een lange geschiedenis en diepgaande expertise mee op het gebied van fusies en overnames”, legt JP Morgan uit. “Hij is een expert in het aansturen van de strategische dialoog met de grootste klanten binnen de markt.”

“We kijken uit naar de voortdurende successen van Cassander en Dwayne in deze nieuwe structuur”, vervolgt de bank. “Wij feliciteren Cassander met zijn nieuwe rol en wensen hem en Dwayne succes in dit grote hoofdstuk voor M&A.”