AML-opleiding Projective Group ontvangt DSI-keurmerk

30 september 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

De ‘Qualified AML Professional’ opleiding van The Ministry of Compliance is geaccrediteerd door de DSI Accreditatiecommissie.

The Ministry of Compliance – een initiatief van Projective Group – is pas de vierde opleidingsaanbieder die voldoet aan de vereisten voor het DSI AML-register.

Het register staat bekend om zijn uniforme kwaliteitsnormen voor AML-professionals die aan de frontlinie staan in de strijd tegen witwassen. De accreditatie bevestigt dat de opleiding van The Ministry Of Compliance  voldoet aan de gestelde normen.

Anderzijds bevestigt de accreditatie ook de ‘kwaliteitseis’ van de AML-experts die succesvol de opleiding hebben afgerond. Mensen die in het register staan mogen zichzelf namelijk een gekwalificeerde AML-expert noemen.

Daarnaast wordt de erkenning zichtbaar voor klanten en collega's via het DSI Openbaar Register, wat de kansen vergroot op carrièreontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de financiële sector.

“Onze opleiding tot Qualified AML Professional biedt een uitgebreide en praktijkgerichte aanpak”, benadrukt The Ministry of Compliance.

“Ontworpen om deelnemers voor te bereiden op een rol als AML-specialist. Het programma bestaat uit een gedegen theoretische basis via onze online leeromgeving, ter voorbereiding op drie praktijkdagen waarin praktijkcases en vaardigheden centraal staan.”