Projective Group

Wie we zijn

Bij Projective Group focussen we uitsluitend op het beheren en afleveren van projecten in de financiële dienstverleningssector. We begrijpen de sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn en het is ons doel om ze toekomstbestendig te maken. Projectmanagement is het enige wat we doen en we doen het vakkundig. Onze klanten kunnen zich zo volledig wijden aan hun eigen kernactiviteiten. 

We geloven dat ervaring alles is: dat is het verschil tussen goed en uitstekend projectmanagement. Onze projectmanagers zijn allemaal experts met een grondige kennis van de financiële dienstverleningssector. We hebben voor zowat elke uitdaging altijd een oplossing kunnen vinden. De ondersteuning die onze projectmanagers krijgen vanuit het bedrijf bij uitdagende projecten, zorgt ervoor dat zij verder kunnen groeien en zich verder kunnen ontwikkelen.

Aangezien we al onze energie steken in het tevreden stellen en houden van onze klanten, treden we steeds als één team op. Iedereen krijgt dezelfde kansen om bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Het is dan ook onze ambitie om de eerste keuze te worden voor financiële topprojecten in Europa, en de eerste keuze als werkgever voor ervaren projectmanagers in de financiële dienstverleningssector.

Ondernemerschap

Bij Projective Group hechten we veel waarde aan ondernemingsgeest. We geloven dat je een carrière moet kunnen uitbouwen door aan nieuwe en steeds uitdagendere projecten te werken en niet door de hiërarchie te doorlopen. We moedigen onze projectmanagers aan om onafhankelijk te werken, en we bieden hen de kans ook nieuwe vaardigheden te ontdekken in andere domeinen dan projectmanagement.

Verantwoordelijkheid / Leiderschap

Door samen te werken met onze klanten boeken onze projectmanagers resultaat door verantwoordelijkheid op te nemen voor de projectoplevering binnen een doelgerichte, gestructureerde en methodologische aanpak. Als projectmanagers houden we in sterk wisselende omstandigheden steeds onze blik op het einddoel zonder ooit onze integriteit op het spel te zetten. We zijn beslissers en doorzetters die graag leiding geven en geboren zijn om problemen op te lossen.

Engagement / Onafhankelijkheid

We zijn onafhankelijke adviseurs die pragmatische oplossingen bieden, geloven in een aanpak gebaseerd op samenwerking en waarderen een open en transparante communicatie in alle omstandigheden. Onze communicatie is volledig neutraal en objectief en focust op wat de klant nodig heeft, zonder verborgen agenda's. Onze relaties steunen op wederzijds vertrouwen en gemeenschappelijke doelen.

Projective Group | Nieuws