Dynatrace Innovate 2024: Observability, Security en AI

01 oktober 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Op 8 en 9 oktober vindt in Amsterdam het jaarlijkse Innovate-event van Dynatrace plaats. Tijdens twee dagen komen deskundigen op het gebied van moderne cloudtechnologieën samen om kennis te delen, workshops te volgen en te netwerken.

Met een focus op thema's als observability, security en AI biedt het evenement diepgaande inzichten in de nieuwste IT-trends en -ontwikkelingen. Op dinsdag 8 oktober bestaat het programma uit interactieve hands-on-trainingen van Dynatrace University. Deze trainingen zullen de kennis en skills van deelnemers verrijken, op het gebied van de laatste innovaties en de toepassingen ervan in hun dagelijkse werkzaamheden.

De tweede dag van het event (9 oktober) zal gevuld zijn met diverse perspectieven van experts. De ochtend start met een keynote van Dynatrace-CEO Rick McConnell, waarin hij ingaat op de vraag hoe bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen.

Vervolgens spreekt Bernd Greifeneder, CTO van Dynatrace, over de rol van innovatie bij het overwinnen van technologische uitdagingen. Ook staan er interessante partnersessies op het programma. Later in de middag deelt Air France-KLM hoe zij met geavanceerde data-inzichten hun IT-processen stroomlijnen en de gebruikerservaring verbeteren.

Aansluitend presenteert Commerzbank hun gebruik van AI en automatisering, waarmee ze werken aan hun 'zero-ticket visie'—een benadering om IT-ondersteuning te automatiseren en te vereenvoudigen.

Meer informatie over het programma en registratie is hier te vinden.