NN Bank heeft best renderende spaarrekening 2013

09 januari 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Gouden Spaarvarken 2013, de prijs voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden, is gewonnen door Nationale Nederlanden Bank (NN Bank) met de ‘Internetsparen’ rekening.  Dat meldt spaarinformatie.nl, die de prijs voor het vijfde jaar op rij uitreikt. In 2012 won WestlandUtrecht, inmiddels NN Bank, de prijs voor de best renderende spaarrekening. In België heeft NIBC Direct de beste spaarrekening 2013, aldus website spaargids.be.

Top 3 - Best resterende spaarrekening 2013

Over heel 2013 heeft de ‘Internetsparen’ rekening van NN Bank een effectieve rente opgeleverd van 2,01%, het hoogste gemiddelde rendement van alle spaarrekeningen. De tweede en derde plaats wordt ingenomen door de ‘Spaarrekening’ van ICBC en de ‘Internetspaarrekening’ van Argenta beide met een rente van 2,00%. Ook dit jaar bleven de grootbanken zoals ABN AMRO, Rabobank en ING achter. Bij hen lag de gemiddelde rente van een spaarrekening zonder voorwaarden in 2013 ruim 0,60% lager rond de 1,4%, aldus spaarinformatie.nl.

Nationale-Nederlanden wint Gouden Spaarvarken 2013

NIBC Direct heeft beste spaarrekening 2013 in Belgie

Begin dit jaar zijn twee spaarrekeningen van NIBC Direct door website spaargids.be uitgeroepen tot beste Belgische spaarrekening van 2013. De NIBC Direct spaarrekening kwam als beste uit de bus voor actief spaargeld. De spaarder die een jaar lang niet naar zijn geld omkeek was het beste af met de NIBC Direct getrouwheidsrekening. Ook andere Nederlandse banken doen het goed in België, zoals MoneYou, Rabobank en Evi (onderdeel Van Lanschot).