Kenneth Heijmans nieuwe Client Director bij Centric PaIS

08 maart 2021 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Centric Pension and Insurance Solutions (PaiS) heeft recent Kenneth Heijmans aangetrokken als nieuwe Client Director. Met de benoeming onderstreept Centric zijn ambiteuze groeiplannen.

"Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met Kenneth’s kennis en ervaring onze groeiambities sneller ten uitvoer kunnen brengen”, laat Marianne de Boer, Managing Director van Centric PaIS, weten over het aantrekken van  Kenneth Heijmans.

Heijmans heeft jarenlange ervaring in de pensioenmarkt en een breed netwerk onder zakelijke pensioenadviseurs. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere Aegon, Insurope en Delta Lloyd, waar hij verantwoordelijk was voor een breed scala aan commerciële activiteiten.

Kenneth Heijmans nieuwe Client Director bij Centric PaIS

Verstevigen van marktpositie

Het commerciële team, dat verder bestaat uit de client managers Thijs Daniels en Arco van de Ham, wordt met de komst van Heijmans gecomplementeerd. Het doel van het team is het vergroten van de klanttevredenheid en het verstevigen van de marktpositie van Centric Pension and Insurance Solutions bij nieuwe relaties.

Heijmans heeft zin in zijn nieuwe uitdaging en laat weten: “De markt van pensioenen is volop in beweging en Centric heeft een duidelijke visie op de toekomst in deze markt die mij aanspreekt. Ik kijk er enorm naar uit om bij te dragen aan de groeiambitie van dit mooie bedrijf.”

Lees ook: Centric PaiS gaat pensioen uitvoeren via Axylife platform