Regnology sleept ESG-award in de wacht

31 oktober 2022 Banken.nl

Regtech-specialist Regnology heeft tijdens de ESG Insights Awards 2022 de award voor ‘Best Regulatory Reporting Solution for ESG’ in ontvangst mogen nemen.

A-Team Group heeft de awards in het leven geroepen om te laten zien hoe de regtech-sector kan bijdragen aan het voldoen aan ESG-eisen op het gebied van beleggen. De winnaars worden geselecteerd door de ESG Insight-community van A-Team – een proces dat onder toezicht staat van de redactie van A-Team en een onafhankelijke adviesraad.

Angela Wilbraham, CEO bij A-Team Group, feliciteert Regnology met de prijs. “Onze eerste ESG Awards waren bijzonder populair en zeer competitief. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan de awards en felicitaties aan de winnaars van dit jaar.”

Uiteraard is Regnology ook zeer verheugd met de award. Chief Product Officer Linda Middleditch legt uit dat Regnology met zijn “gestandaardiseerde en geharmoniseerde gegevensmodel financiële instellingen helpt om efficiënt te voldoen aan de ESG-rapportagevereisten”.