Van Lanschot Kempen pakt racket op als partner padelorganisaties

11 juli 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Van Lanschot Kempen is partner geworden van de World Padel Tour Amsterdam Open en Plaza Padel. Middels de partnerships kunnen klanten en medewerkers van de vermogensbeheerder zelf ook genieten van de snelst groeiende sport van Nederland, zowel als toeschouwer als door zelf een balletje te slaan in één van de vele glazen kooien die Nederland rijk is.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze twee nieuwe partnerships binnen padel”, stelt Richard Bruens (lid van de Raad van Bestuur bij Van Lanschot Kempen). “Deze sport is enorm in opkomst en zowel onze klanten als collega’s zijn regelmatig op de padelbaan te vinden.”

“Gebruikmakend van ons netwerk brengen we klanten bij elkaar en gezamenlijk gaan we een sportieve uitdaging aan. Daarnaast kunnen klanten elkaar ontmoeten op het grootste professionele padeltoernooi van Nederland en genieten van topsport”, aldus Bruens.

Van Lanschot Kempen pakt racket op als partner padelorganisaties

Sterke basis

Vanuit de padelorganisaties wordt er ook verheugd gereageerd op de partnerships. John van Lottum legt uit de naam van Van Lanschot Kempen zal worden verbonden aan zowel de sport, als official partner van het WPF Amsterdam, als in de breedte door middel van het sponsoren van alle Plaza Padel-banen in Nederland.  

“Door deze partnerships leggen we samen een sterke basis voor de verdere ontwikkeling van de sport in Nederland”, besluit de toernooidirecteur van het WPT Amsterdam Open en mede-eigenaar van Plaza Padel.