Cognito’s Fund Seminar ontvangt eretitel Wealth Management Event of the Year 2023

12 oktober 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Het Britse vakblad Wealth & Finance International heeft Fund Seminar uitgeroepen tot Wealth Management Event of the Year 2023. De nieuwste editie van het evenement trok meer dan 250 gasten en ruim 30 sponsoren en werd georganiseerd door Cognito Media Amsterdam.

“Fund Seminar heeft zichzelf gevestigd als dé evenementenreeks voor professionals op het gebied van vermogensbeheer in Nederland”, legt de vakjury uit. “Met als hoogtepunt een groot jaarlijks evenement voor zowel wholesale als institutionele beleggers.”

Op het eendaagse event biedt Fund Seminar sessies en masterclasses aan van toonaangevende bedrijven in de sector, waaronder JP Morgan Asset Management, Goldman Sachs Asset Management, Pictet Asset Management en UBS Asset Management.

Cognito’s Fund Seminar ontvangt eretitel Wealth Management Even of the Year 2023

Daarnaast organiseert Cognito’s Fund Seminar ook de jaarlijkse Fund Awards, waarbij de leidende fondsen in een aantal activaklassen worden onderscheiden en het hele jaar door sessies worden georganiseerd voor managers om te praten over belangrijke thema’s in de sector.

Tot slot roemt de vakjury de magazine, nieuwsbrieven en podcast waarmee Fund Seminar vermogensbeheerders op de hoogte houdt van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt.

Dynamiek

Vanuit Fund Seminar reageert projectmanager Sanne Vlaar verheugd op de eretitel. “Ons jaarlijkse Fund Seminar-evenement is de plek bij uitstek voor vermogensbeheerders om te leren, de connectie met elkaar te zoeken en te netwerken in Nederland. Dit soort engagement vereist relevante inhoud.”

“We bereiken dit door leiders en pioniers in de sector een platform te bieden waar ze kunnen praten over wat voor hen belangrijk is en door toezichthouders en economen bij discussies te betrekken. Dit geeft het evenement een dynamiek die elk jaar meer en meer mensen trekt en heeft nu dus ook geresulteerd in de prestigieuze onderscheiding van Wealth & Finance”, aldus Vlaar.