Mastercard viert grand opening van nieuw kantoor

18 december 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Nederlandse team van Mastercard is klaar voor het nieuwe jaar: het vierde onlangs de grand opening van zijn gloednieuwe kantoor in de binnenstad van Amsterdam.

Dubbel goed nieuws voor het personeel. Het kantoor is namelijk niet alleen gevestigd boven een pannenkoekenrestaurant, het is ook centraal gelegen vlakbij het Centraal Station. Het historische grachtenpand dateert uit 1699.

De (van de binnenkant) “ultramoderne ruimte” is volgens Country Manager Jan-Willem van der Schoot niet zomaar een kantoor. “Het is een centrum voor samenwerking, innovatie en groei.”

Mastercard viert grand opening van nieuw kantoor

Van der Schoot legt uit dat het kantoor is ontworpen met de medewerkers, klanten en partners van Mastercard in gedachten. “We vinden het geweldig om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen in zo’n levendige en inspirerende omgeving en kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in deze geweldige ruimte.”

Tot slot een dankwoord van Van der Schoot aan zijn collega’s van het Mastercard Real Estate Services en hun partners “voor het harde werk en de toewijding om dit allemaal mogelijk te maken”.