Van Lanschot Kempen benoemt Najib Nakad tot Senior Portfolio Manager

14 februari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Van Lanschot Kempen voegt per 1 maart Najib Nakad toe aan het Dividend & Value-team. Hij gaat aan de slag als Senior Portfolio Manager.

Nakad brengt uitgebreide ervaring en een sterke affiniteit met dividend- en valuebeleggingen met zich mee. Deze is volgens Van Lanschot Kempen zeer welkom, aangezien de private bank de internationale belangstelling van beleggers voor dividend- en valuebeleggingen ziet toenemen.

De aanstaande Senior Portfolio Manager beweegt zich al meer dan twee decennia binnen de wereld van vermogensbeheer. Het overgrote deel daarvan werkte hij voor Hof Hoorneman Bankiers. Hij bekleedde er diverse functies, waaronder bestuurslid, Chief Investment Officer en hoofd portfoliomanager van de valuestrategie.

Van Lanschot Kempen benoemt Najib Nakad tot Senior Portfolio Manager

Eerder werkte Nakad ook voor branchegenoten MeesPierson en KBW Wesselius. Voordat hij de overstap maakte naar vermogensbeheer was hij ook zo’n tien jaar actief in de ICT.

Joris Franssen, het hoofd van Van Lanschot Kempens Dividend & Value-team, reageert enthousiast op de komst van Nakad. “Najib’s ervaring en overeenstemming met onze beleggingsprincipes maken hem een waardevolle toevoeging binnen ons team.”

Ook Najib zelf is verheugd over zijn nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit om me te richten op mijn passie voor dividend- en valuebeleggingen, en samen te werken met dit succesvolle en toegewijde team”