Five Degrees publiceert drietal tutorials ter ondersteuning lending platform

05 april 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Five Degrees heeft onlangs een drietal tutorials gepubliceerd waarin de verschillende functionaliteiten van zijn core lending platform uiteengezet worden. De lezers worden middels de zogeheten platformvideo’s onder meer wegwijs gemaakt over hoe leningen, betaalschema’s en custom fields aangemaakt kunnen worden.

Het lending platform van Five Degrees is een fintech-oplossing die financiële instellingen in staat stelt om efficiënt leningen te beheren en aan te bieden aan hun klanten. “Met ons platform kunnen banken en kredietverstrekkers diverse soorten leningen beheren, waaronder persoonlijke leningen, zakelijke leningen en hypotheken.”

In de eerste van de gepubliceerde tutorial wordt uiteengezet hoe gebruikers van het platform allerlei leningen kunnen aanmaken en beheren.

“In de video nemen we onze klanten stap voor stap mee door de intuïtieve interface van ons platform en laten we zien hoe eenvoudig het is om kredietaanvragen te verwerken en te beheren met behulp van onze oplossing”, aldus Five Degrees.

In de tweede en derde tutorials worden respectievelijk het aanmaken van betaalschema’s en custom fields behandeld.

Daar blijft het overigens niet bij. “We blijven ons platform verbeteren om financiële instellingen in staat te stellen te floreren in het huidige tech-gedreven landschap”, benadrukt de fintech. “Stay tuned voor nieuwe platformvideo’s.”