IIR organiseert 2021-editie van het Hypotheken Event

26 februari 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Op 4 maart vindt het jaarlijkse Hypotheken Event van IIR plaats. Dit jaar is het de dertigste editie van het kennis- en netwerkevent, gericht op beslissers in de hypotheekmarkt. Door de coronacrisis vindt het event online plaats.

2020 was een topjaar voor de spelers en partijen in de Nederlandse hypotheekmarkt. Ook de internationale markt is volop in beweging. De vraag blijft of dit ondanks of mede door de covid-19 crisis is geweest. Sommige partijen in de hypotheeksector vragen zich wellicht af: ‘wat zijn de economische en marktverwachtingen in 2021?’ en ‘hoe ziet het speelveld er in 2025 uit?’ Anderen lopen met vragen als: ‘Hoe kan de klant continu worden voorzien van inzicht en flexibiliteit in het hypotheekproces?’ of: ‘Hoe kan ik een startup-mentaliteit creëren zodat fintech-oplossingen direct te integreren zijn en dit een klimaat voor innovatie schept?’

Deze en andere relevante vragen zullen zeker aan bod komen tijdens het jaarlijkse Hypotheken event, een initiatief van IIR.* Het evenement is bedoeld voor bestuurders, managers en professionals van commercie, marketing en distributie binnen de hypotheekmarkt:

IIR organiseert 2021 editie van het Hypotheken Event

Tijdens het evenement worden beslissers aan het denken gezet door uiteenlopende, vooraanstaande sprekers. Ook krijgen zij diverse casussen voorgeschoteld waarin transparant is waarom digitalisering en innovatie wel of niet werkt in de praktijk. Actuele vraagstukken rondom duurzaamheid, het woningtekort, toetreding van nieuwe aanbieders, klantcontact en het gebruik van social media staan centraal tijdens het evenement. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe perspectieven voor succesvolle bedrijfsmodellen en tevreden (nieuwe) klanten, zo beloven de organisatoren.

Onder de genodigde sprekers zijn dit jaar – naast tientallen professionals uit het veld – de volgende keynote sprekers te vinden: Ivo Knottnerus, CEO RNHB; Michiel Claassen, Advocaat FIZ Advocaten; Carla Muters, Bestuurslid NHG; Aljan de Boer, Trendwatcher TrendsActive; en Michiel Meijer, Dagvoorzitter van het Hypotheken Event en directeur van Van Bruggen Adviesgroep

Voor meer informatie over het programma, de belangrijkste kennis en eventpartners en aanmeldmogelijkheden, zie de volgende pagina.

* IIR is een kennis- en netwerkorganisatie die actuele vakinhoudelijke kennis biedt aan professionals. Voor meer informatie zie de website van IIR.