Maikel Miggelbrink benoemd tot Head of Consulting Delta Capita

30 september 2022 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Maikel Miggelbrink is per 1 oktober de nieuwe Head of Consulting van Delta Capita en wordt daarmee eindverantwoordelijk voor de consultancyactiviteiten in de Benelux. Miggelbrink is de opvolger van Robert Voogt, die sinds de overname van Voogt Pijl & Partners aan het roer stond van de lokale consultancyafdeling van de financial services-specialist.

Ook Miggelbrink, voormalig mede-eigenaar van Voogt Pijl & Partners, verhuisde twee jaar geleden mee naar Delta Capita. In zijn huidige functie geeft hij leiding aan de Risk & Regulatoy consultingpraktijk.

Eerder in zijn loopbaan werkte hij voor adviesbureaus Capgemini Consulting (nu Capgemini Invent) en O&i (nu Bvolve). Al met al kan hij bogen op bijna twee decennia aan ervaring in het consultingvak.

Maikel Miggelbrink, Head of Consulting, Delta Capita

Tom Kastelein (CEO van Delta Capita Benelux) is verheugd met de benoeming. “Maikel heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening, hij is een aanwinst voor onze medewerkers. Ik kijk uit om nauw samen te werken om de visie van Delta Capita te gaan realiseren.”

Drie vliegen in één klap

Met rond de 200 professionals in de Benelux is Delta Capita een van de grotere bureaus gespecialiseerd in zakelijke diensten voor de financiële sector. Delta Capita is wereldwijd gevestigd en in totaal zijn er 1400 medewerkers werkzaam. De consultancypraktijk adviseert klanten over thema’s als organisatie, governance, finance en risicomanagement, financial crime, en digitale transformatie.

Daarnaast is Delta Capita actief in technologie (systeemontwikkeling en -implementatie) en managed services (uitbesteding van financiële- en operationele processen en oplossingen).

Wat Miggelbrink betreft zorgen deze drie diensten onder één kap voor een onderscheidende aanpak in de markt. “We hebben de doelstelling om het operating model van financiële dienstverleners structureel te optimaliseren en te innoveren. Met onze diepe kennis van de sector en trackrecord in consulting, kritieke processen en technologie helpen we onze klanten end-to-end met het opnieuw uitvinden van hun waardeketen.”

De kersverse Head of Consulting ziet samenwerking en kennisdeling binnen Delta Capita dan ook als de sleutel van hun succes. ”Door de samenwerking binnen Delta Capita Group te optimaliseren, zowel over de verschillende disciplines als over de landsgrenzen heen, bieden we klanten een krachtigere propositie en stellen wij onze collega’s in staat om hun ambities te realiseren”.