Vivium sleept Digital Trophy in de wacht met behulp van Comarch’s insurtech

15 december 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zorgspecialist Vivium is de trotse winnaar van de Digital Trophy op de prestigieuze Decave Life-Insurance Awards. Een prestatie die niet geheel mogelijk was zonder hulp van Comarch. Viviums online platform draait namelijk op de Digital Insurance-oplossing van het IT-bedrijf.

“De prijs benadrukt niet alleen het innovatieve karakter van onze insurtech-oplossing”, stipt Comarch aan. “Maar toont ook aan het succes van onze samenwerking met Vivium aan sinds de integratie van onze techniek.”

De jury was vooral te spreken over de digitaliseringsslag van de zorgspecialist. Via Vivium kunnen polishouders op een eenvoudige manier hun levensverzekeringspolissen bijhouden.

Vivium sleept Digital Trophy in de wacht met behulp van Comarch’s insurtech

Dankzij relevante data maakt het platform (dat zogezegd draait op Comarch’s insurtech-oplossing) de actuele situatie van klanten toegankelijk en vergemakkelijkt het de interactie tussen de polishouders en de adviseurs. “Hierdoor wordt de communicatie tussen polishouders en adviseurs op een transparante manier versterkt”, aldus de jury.

“Het winnen van de Digital Trophy is een belangrijke erkenning van onze innovatiekracht” stellen Vivium en Comarch. “We zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening naar onze klanten toe te verbeteren.”