Comarch

Comarch is een IT-onderneming die innovatieve software ontwikkelt voor de financiële sector. Het doel van deze software is om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de customer experience te verbeteren.

Comarch heeft inmiddels 23 jaar ervaring, een eigen R&D afdeling met eersteklas ingenieurs alsook referenties uit de hele wereld. Hierdoor hebben wij een rijke kennis opgebouwd om de oplossing die bij u past te implementeren en te integreren met uw bestaande infrastructuur. Het project kan eveneens worden gehost in een van Comarch’s Europese data centers via nearshoring en ondersteund door een uitgebreid pakket aan managed services. Comarch’s werk wordt regelmatig positief beoordeeld door gerenommeerde ICT-analisten zoals Gartner, Forrester, Truffle 100, TOP 200 "Computerworld", IDC, EU Industrial R&D Investment Scoreboard...

Comarch - bedrijfsprofiel

Comarch's IT-oplossingen zijn gewijd aan zowel retail- als corporate banking, verzekeraars en aan coöperatieve banken. De oplossingen kunnen ook gebruikt worden in start-ups en andere instellingen die actief zijn op de financiële markt. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun flexibiliteit en innovatief karakter, en bovenal hun hoge kwaliteit en de uitstekende prestaties.

Wij zijn al een vertrouwde partner van onder andere ING, Rabobank, AEGON, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Unicredit, BNP Paribas en KBC. 

Voor meer informatie, bezoek onze website.

Comarch | Nieuws