Adyen promoveert Julien Marlier tot Country Manager Benelux

01 maart 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Julien Marlier is binnen Adyen de nieuwe Country Manager voor de Benelux-regio. Een functie waar hij niet geheel onbekend mee is; hij was namelijk al Adyens Country Manager in België. Marlier wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Adyens commerciële activiteiten en oplossingen in de regio.

Marlier begon zijn avontuur bij Adyen in 2015, met de specifieke missie om het bedrijf een sterke positie te verschaffen op de Belgische markt. Onder zijn leiding maakte Adyen België een sterke groei door, mede dankzij samenwerkingen met Belgische bedrijven zoals Kinepolis, Neuhaus, RSC Anderlecht en Maison Dandoy. In een verder verleden werkte hij onder meer voor Ogone en Ingenico.

“Julien was onze allereerste medewerker in België”, stipt Adyen-CCO Roelant Prins aan. “Sindsdien is het Belgische team hard gegroeid en hebben we een mooie positie gebouwd op de Belgische markt. We zijn dan ook erg blij dat Julien deze nieuwe rol op zich neemt. Zijn expertise en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor de dagelijkse werking in de regio.”

Adyen promoveert Julien Marlier tot Country Manager Benelux

De kersverse eindverantwoordelijke voor de Benelux regio stelt vereerd én enthousiast te zijn om de nieuwe functie op zich te nemen. “Als Country Manager België ben ik trots op de sterke samenwerkingen die we met onze klanten zijn aangegaan en hoe we zijn gegroeid naar een team van meer dan twintig mensen.”

Marlier legt daarnaast uit dat de verwachtingen van de consument razendsnel evolueren. “Bij Adyen hebben we een toonaangevend financieel platform ontwikkeld dat bedrijven helpt om in te spelen op die veranderende trends en economie.”

“Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen nog maar het begin van onze groei is in België en Nederland, onze thuismarkt. Ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen en onze klanten te helpen hun ambities sneller waar te maken”, aldus Marlier.