Adyen presenteert nieuwe CTO: Tom Adams

30 augustus 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tom Adams is de nieuwe Chief Technology Officer van Adyen. Hij volgt Alexander Matthey op, die na tien jaar afscheid neemt van het bedrijf.

Adams komt over van Cash App, waar hij vier jaar lang Head of Engineering was. In zijn nieuwe rol zal de kersverse CTO toezicht houden op de strategische en technologische visie van Adyen rondom betalingen, data en financiële producten.

“Als we kijken naar de kansen die voor ons liggen, bevinden we ons in een sleutelpositie om een oplossingen te vinden voor de voortdurende complexiteit die we zien in het betaallandschap”, legt Pieter van der Does (medeoprichter co-CEO van Adyen) uit.

Adyen presenteert nieuwe CTO: Tom Adams

“Met Toms ervaring in het bouwen en leiden van een wereldwijde tech-organisatie, evenals het aansturen van productinnovatie op grote schaal, kijken we uit naar zijn bijdrage als we de voordelen van ons platform verder willen doorontwikkelen.”

Adams zelf laat weten uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging. “Nu de financiële dienstverlening verder blijft digitaliseren en de verwachtingen van de klant altijd evolueren, bestaat er een enorme kans om innovatie in deze markt te stimuleren.”