Rabobank en FC Volendam verlengen samenwerking

20 augustus 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rabobank blijft verbonden aan FC Volendam. De bank was al één van de langst zittende partners van de 'Palingboeren’ en plakt er nog eens drie jaar aan vast.

Zo is Rabobank onder meer de naamgever van de grootste lounge in het Kras Stadion: de Rabo Lounge. Deze ruimte biedt plaats aan meer dan driehonderd business seats voor veel zakelijke relaties van de voetbalclub. Door de verlenging zal de lounge ook de komende drie jaar de naam van Rabobank dragen.

"De samenwerking van Rabobank en FC Volendam is er één met een mooie historie waar wij trots op zijn”, legt Karin Kuin (directeur Coöperatieve Rabobank) uit.

Rabobank en FC Volendam verlengen samenwerking “Door partner te zijn van FC Volendam met onze Rabo Lounge, verbinden wij via FC Volendam, vele partners in een prachtige leefomgeving. Rabobank heeft al sinds 2005 een warme relatie met de club. Dit is iets waar wij ontzettend trots op zijn.”

Namens FC Volendam laat commercieel directeur Jan-Bas Veltman weten meer dan tevreden te zijn met de verlenging van de samenwerking.

"Ik ben blij en trots dat Rabobank nog langer aan ons verbonden blijft. Rabobank is een belangrijke partij in ons dorp en ze nemen deel aan veel maatschappelijke projecten. Het is mooi dat de Rabo Lounge ook de komende drie jaar hun naam zal dragen”, aldus Veltman.