Eric Berkhof uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year 2024

17 oktober 2024 Banken.nl

Eric Berkhof is uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year 2024. Onder leiding van de CEO heeft Van Mossel Automotive Group zich ontwikkeld van een regionale speler tot de grootste automotive onderneming van de Benelux.

De EY Entrepreneur Of The Year Awards 2024, die wereldwijd al meer dan dertig jaar in ruim zestig landen worden toegekend, richten zich op het erkennen van inspirerende ondernemers en hun bijdrage aan de economie, en biedt hen een platform om hun verhaal te delen.

Met de onderscheidingen wil EY het belang van ondernemerschap als drijvende kracht achter economische groei en maatschappelijke vooruitgang benadrukken.

In de categorie Emerging Entrepreneur Of The Year 2024 ging de eer naar Sander de Klerk van The Good Roll. Zijn bedrijf combineert winstgevendheid met maatschappelijke impact door 50% van de nettowinst te doneren aan de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden.

Naast deze winnaars werd Peer Swinkels van Royal Swinkels Family Brewers onderscheiden met de Family Business Legacy Award, als erkenning voor het familiebedrijf dat al meer dan 300 jaar duurzaam en innovatief opereert.

Tot slot werd de EY Social Impact Award toegekend aan Erik van der Plas en Bas Turk van Tommy Tomato, voor hun inzet om gezonde, betaalbare lunches aan basisschoolkinderen te bieden, terwijl ze lokale boeren ondersteunen.

Meer over EY
Profielpagina
EY
EY is een partner van Banken.nl