MoneyView: SNS heeft beste betaalrekening 2016

20 juli 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De betaalrekening bij SNS is voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot de beste betaalrekening door productvergelijker MoneyView. SNS Betalen krijgt van Moneyview vijf sterren voor prijs en voorwaarden.

Vergelijking betaalrekeningen
MoneyView beoordeelt elk jaar de verschillende betaalrekeningen die banken aanbieden voor particulieren. Dit jaar vergeleek het bedrijf 13 rekeningen op het gebied van prijs en voorwaarden. Voor de prijs heeft Moneyview gekeken naar de standaard kosten per jaar, de kosten voor een 2e bankpas en creditcard, de rente die de klant krijgt over zijn of haar geld op de betaalrekening en de rente die de klant betaalt bij roodstand.

SNS Hypotheek

SNS Betalen
Volgens MoneyView onderscheidt SNS zich vooral met de mogelijkheid om 3 dagen rood te staan zonder dat dat de klant rente betaalt, rente die de klant krijgt over zijn of haar geld tot €5.000 en dit jaar ook met de nieuwe aankoopverzekering.

Voor de voorwaarden heeft de productvergelijker gelet op:

- de rente voor rood staan
- de mogelijkheden om contant geld te storten
- mobiel bankieren
- online inkomsten en uitgaven in kaart brengen
- mogelijkheid om rood te staan.

Een nieuw onderdeel dat MoneyView dit jaar heeft meegenomen is de aankoopverzekering voor spullen die de klant koopt met zijn of haar bankpas. SNS Betalen is de enige betaalrekening die deze verzekering biedt.