EY organiseert webinar ‘Future of Banking 2030’

29 juni 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

We willen allemaal wel eens weten wat de toekomst voor ons in petto heeft. Middels zijn ‘Future of Banking 2030 Webcast’ brengt EY die wens tot leven.

“Maak je klaar om samen met ons de toekomst van bankieren te ontdekken”, start het advieskantoor zijn uitnodiging. “Deelnemers gaan op reis, verkennen verschillende perspectieven en inzichten en bespreken macro-economische ontwikkelingen, de onrust in de bancaire sector, trends die de sector vorm zullen geven en de bijbehorende klantverwachtingen.”

Om de nabije toekomst van de financiële wereld zo helder mogelijk uiteen te zetten heeft EY een sterke line-up georganiseerd. Zo zal de webinar gehost worden door Diana Matroos (journalist en presentator van The Big Five op BNR nieuwsradio).

EY organiseert webinar ‘Future of Banking 2030’

Het belangrijkste onderdeel van het programma zal de paneldiscussie vormen, waar Peter Jacobs (CEO van ING Nederland). Erik Vercouteren (Directeur Klantenservice bij bol.com) en Jason Bates (onder meer mede-oprichter van Starling Bank, Monzo Bank en 11:FS) aan zullen deelnemen. Vanuit EY zullen ook Zeynep Deldag (Financial Services Consulting Leader) en Rob Huijbers (Banking Transformation Leader) aanschuiven.

De panelleden zullen onder meer discussiëren over de toekomst van het bankwezen; de constant veranderende klantverwachtingen en het ecosysteem zullen daarbij centraal staan. Bates zal zelfs een poging wagen om voorbij 2030 te kijken.

Al met al dient het programma om te ontdekken hoe de financiële sector waarde kan blijven genereren voor klanten in een altijd veranderende marktomgeving. “Neem je ervaring mee en kruip in de huid van de klant. Samen zullen we de toekomst van het bankieren zo duidelijk in kaart brengen”, aldus de uitnodiging van EY.

Meer informatie over het webinar is hier te vinden.