Voormalig ING’er Hidde Coebergh kondigt overstap aan naar Rabobank

04 oktober 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Drie maanden na zijn vertrek bij ING is Hidde Coebergh toegetreden tot het managementteam Klantbediening Particulieren van Rabobank.

Coebergh kondigde in maart eerder dit jaar zijn vertrek bij ING aan, waar hij ruim twintig jaar werkte. In zijn laatste functie voor de oranjebank was hij als Directeur Retail Advice verantwoordelijk voor de mobiele en digitale transitie van ING naar diens advieskanalen. Zo ontwikkelde hij onder meer het ING Servicepuntenconcept en advies op afstand.

Zijn primaire aandachtsgebied in zijn nieuwe functie bij Rabobank zal Wonen en Hypotheken zijn. Een domein dat hem naar eigen zeggen “aan het hart gaat” en een bedrijf waar hij graag deel van uitmaakt. “Ik kijk ernaar uit om met volle energie en focus bij te dragen aan ‘growing a better world together’.”

Voormalig ING’er Hidde Coebergh kondigt overstap aan naar Rabobank

De kersverse Rabobank-medewerker laat weten met dankbaarheid en trots terug te kijken op zijn periode bij ING. “Ik heb het geluk en voorrecht gehad om te mogen werken voor verschillende labels in verschillende disciplines met veel gedreven en inspirerende collega's.”

“We hebben impact gemaakt voor klanten, businesspartners en ING. Een groot woord van dank aan ING en al die collega’s. Het was in alle opzichten een genoegen en een voorrecht”, aldus Coebergh.