Wisseling van de wacht in top Welten Groep

28 maart 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Thijs Vermaat wordt per 1 mei de nieuwe Chief Executive Officer van de Welten Groep. Vermaat neemt het stokje over van Chris Baelemans, die als bestuurder betrokken zal blijven bij het opleidings- en detacheringsbedrijf.

De kersverse CEO wordt door Welten omschreven als iemand met ruime ervaring in de staffingsector. Zo is hij sinds 2021 de Managing Director van Experis Nederland en maakt hij tevens onderdeel uit van de Board of Directors van de ManpowerGroup Nederland. In een verder verleden werkte hij onder meer voor TNT Post en McKinsey & Company.

Om kennis te maken met zijn nieuwe team begint Vermaat overigens al een maand eerder, op 1 april. “Ik zie mijn overstap als een geweldige kans om de komende jaren samen met alle collega’s Welten Groep klaar te stomen voor de volgende fase.”

Wisseling van de wacht in top Welten Groep

Chris Baelemans en Thijs Vermaat

Optimaal inspelen

“Met Thijs Vermaat aan het roer ben ik ervan overtuigd dat Welten Groep optimaal weet in te spelen op de snel veranderende marktomstandigheden”, voegt vertrekkend CEO Baelemans toe. “Technologische ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving en een zeer krappe arbeidsmarkt zorgen ervoor dat financiële organisaties en professionals zich continu moeten blijven aanpassen.”

“Onze bedrijven vormen een unieke en krachtige keten van detacheren en opleiden, gericht op de duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van financieel professionals. Thijs zal met een frisse blik onze dienstverlening nog krachtiger positioneren en uitbouwen”, aldus Baelemans.