Jantine Grijzen benoemd tot Chief Commercial Officer bij Welten Groep

30 september 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Welten heeft Jantine Grijzen benoemd tot Chief Commercial Officer. In deze nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor het verder vormgeven en uitvoeren van de commerciële groeistrategie van de groep.

“Jantine Grijzen heeft ene indrukwekkende staat van dienst bij Coca-Cola European partners en McKinsey & Company”, legt de detacheerder uit. “Met haar uitgebreide ervaring op het gebied van commercieel leiderschap, strategische groei en de samenwerking met professionele klanten, is Jantine de ideale kandidaat om de commerciële ambities van Welten Groep verder vorm te geven.”

De benoeming van Grijzen volgt op de recente aanstelling van Thijs Vermaat als CEO van Welten Groep. Met de verdere versterking van het directieteam wil het bedrijf de volgende stap zetten in zijn groeiplannen.

Jantine Grijzen benoemd tot Chief Commercial Officer bij Welten Groep

De focus ligt hierbij op het verder uitbouwen van het aanbod van hoogwaardige diensten, het aangaan van nieuwe partnerships en het versterken van de positie als marktleider binnen de financiële sector.

“Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jantine Grijzen,” legt CEO Thijs Vermaat uit. “Haar ervaring en visie op commercieel gebied zijn van grote toegevoegde waarde voor de verdere ontwikkeling van Welten Groep. Samen met het gehele directieteam ben ik ervan overtuigd dat we klaar zijn om onze groeidoelstellingen te realiseren en onze marktpositie verder te versterken.”