Saxo

Saxo is er voor alle beleggers. Met toegang tot meer dan 71.000 financiële instrumenten wereldwijd op gebruiksvriendelijke platformen, geeft Saxo beleggers en traders letterlijk een wereld aan kansen om meer uit hun geld te halen. Natuurlijk zijn er ook risico’s, het is tenslotte beleggen. Inleg kan ook minder waard worden.

Ons verhaal

Bij Saxo geloven we dat beleggen gepaard gaat met een zekere nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Het was diezelfde nieuwsgierigheid waarmee Saxo in 1998 de beleggingsmarkt openbrak voor particuliere beleggers. Met gebruiksvriendelijke beleggingsplatformen, relevante informatie en professionele tools voor iedereen die wil beleggen.

Mentaliteit

Vandaag de dag is Saxo een award-winning partner voor beleggers en traders. We zijn trots op onze Deense roots en Scandinavische waarden van vertrouwen, eerlijkheid en veiligheid als fundament van alles wat we doen. Met het hoofdkantoor nog altijd in Kopenhagen, is Saxo inmiddels uitgegroeid naar een internationale beleggersbank, met 72 nationaliteiten in kantoren in 15 landen. Zo bieden we klanten de kracht van internationale expertise in combinatie met lokale ondersteuning.

Samen werken aan morgen

Saxo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector en kent alle hoeken van de beleggingswereld. De markten staan nooit stil en Saxo ook niet. Ons gemotiveerde team kijkt altijd vooruit en werkt dagelijks om onze platformen te optimaliseren en onze klanten een zo soepel mogelijke beleggingservaring te geven.

Een solide bank

Saxo is volledig gereguleerd en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Marketen (AFM). Als handelsnaam van BinckBank N.V. heeft Saxo een Nederlandse bankvergunning onder het Depositogarantiestelsel. Uw tegoeden zijn hierdoor verzekerd tot een maximum van € 100.000 per persoon per bank.

Saxo | Nieuws