IIR Hypotheken Event maakt zich op voor 29e editie

06 februari 2020 Banken.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Volgende week op 11 en 12 februari organiseert kennis- en netwerkorganisatie voor de 29e maal het Hypotheken Event. Professionals uit de hypotheekwereld komen weer bijeen om waardevolle ervaringen, ideeën en contacten uit te wisselen. Veel aandacht zal uitgaan naar het fenomeen hypotheken in een snel veranderende wereld. Onder meer ING en software-ontwikkelaar Topicus fungeren als partners van het evenement.

Evenals vorig jaar is het IIR Hypotheken Event een 24-uurs editie. De start van het event – dat plaatsvindt bij Van der Valk Exclusief in Utrecht – begint rond etenstijd. Tussen de gangen door nemen diverse sprekers de aanwezigen mee in hun visie op de veranderende omstandigheden en op het realiseren van doorbraken. Onder meer econoom Mathijs Bouman treedt op als spreker, een regelmatig geziene gast in tv-shows en duider van economische ontwikkelingen. 

De nacht hebben de aanwezigen voor zichzelf, alvorens de volgende dag start met een hardloopsessie bij het krieken van de dag. Ondanks het vroege uur waren er ook vorig jaar enkele tientallen deelnemers. Uiteraard is dit slechts een opwarmertje voor de rest van de dag. Een evenement dat volledig in het teken staat van hypotheken kan niet zonder stil te staan bij een vastgelopen woningmarkt. Economen Sandra Phlippen en Philip Bokeloh van ABN AMRO nemen de gasten mee in scenario’s voor marktgroei, de invloed van eventuele aankomende crises en de opkomst van buy-to-let hypotheekaanbieders. Dennis Hollander van IT-dienstverlener Topicus gaat in op de worsteling die veel hypotheekadviseurs hebben met maatwerk in relatie tot bestaande wet- en regelgeving. Waar lopen zij tegenaan en waarom?

IIR gaat er prat op dat aanwezigen na afloop van het evenement weer volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het Nederlandse hypothekenlandschap en veel interessante tegenspelers uit de sector hebben kunnen ontmoeten. Aanmelden voor het evenement is mogelijk via de website van IIR. Daar is ook het volledige programma inclusief alle sprekers terug te vinden.