Topicus

Wij werken aan een financiële sector waarin financiën overzichtelijk en begrijpelijk worden. Een sector die consumenten in staat stelt om zelf verantwoorde en voordelige financiële keuzes te maken. Samen met banken, financieel dienstverleners en adviseurs ontwikkelen we slimme systemen die financiële gegevens efficiënt verwerken en inzichtelijk maken.

Door die systemen te verbinden creëren we een eenduidig platform, waarmee je als consument al je financiële gegevens op één plek verzamelt en beheert. Daardoor kun je meer uit je geld halen, meer besteedbaar inkomen, nu en later. Zo vormen we samen een wereld die staat voor verbinding, transparantie en gemak. Een wereld waarin je grip hebt op je eigen financiële toekomst en kunt vertrouwen op de beste steun van professionals.

Topicus

Topicus is hét IT-bedrijf met invloed op de levens van (bijna) alle Nederlanders. Het maakt bij ons niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit, want we zijn bij Topicus samen met ruim 1100 collega’s verantwoordelijk voor dezelfde missie: wij willen dat jij - als gebruiker van diensten van onder andere finance, overheid, zorg en onderwijs – recht hebt op een volledig inzicht en overzicht in jouw situatie.

Topicanen zien dat je met IT écht het verschil kunt maken.

Topicus | Nieuws