ASN Bank vult directie aan met Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman

03 maart 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman is gestart als directeur Klant en Dienstverlening bij ASN Bank. In haar nieuwe rol zal Van Leeuwen-Leenman zich inspannen om het productaanbod van de bank en het klantcontact verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd zal ze – samen met algemeen directeur Arie Koornneef – invulling geven aan de strategie van ASN Bank.

De kersverse directeur Klant en Dienstverlening was al werkzaam bij de Volksbank en vervulde daar sinds 2015 achtereenvolgens de rollen van Business Change Manager Wonen, Manager Merk & Marketing bij BLG Hypotheken en ad interim directielid van SNS. “Stefanie heeft een sterke affiniteit met sociale thema’s als rechtvaardigheid, inclusiviteit en gelijkwaardigheid”, legt de bank uit. “Onderwerpen die die van oudsher nauw gerelateerd zijn aan ASN Bank.”

Koornneef stelt verheugd te zijn met de komst van het nieuwe directielid en om samen met haar verder te bouwen aan de groei van ASN Bank. “Deze is erop gericht om meer duurzame proposities aan te bieden en klanten te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes. Zo kunnen we nog meer impact maken op het gebied van klimaat, mensenrechten en biodiversiteit.

Stefanie Fernandez van Leeuwen-Leenman

Van der Est

Naast de aanstelling van Van Leeuwen-Leenman, maakt ASN Bank ook bekend dat directielid Joyce van der Est een ‘binnenlandse transfer’ maakt: Van der Est wordt de nieuwe directeur Bankieren binnen de Volksbank. “We zijn Joyce bijzonder dankbaar voor haar onmisbare inzet voor klanten, haar betrokkenheid bij de missie van ASN Bank en haar oog voor de medewerkers”, aldus Koornneef.