Kitty de Heiden benoemd tot Directeur Personal & Private Banking bij Triodos

14 maart 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Triodos heeft Kitty de Heiden benoemd tot Directeur Personal & Private Banking. In deze rol zal zij verantwoordelijk worden voor hypotheken, private banking en de retailactiviteiten van de duurzame bank in de Nederlandse markt. De verdere groei van hypotheken en beleggen zullen de komende jaren haar voornaamste aandachtspunten vormen.

De Heiden kan bogen op ruim 22 jaar ervaring in de financiële sector. Zo was zij de afgelopen zes jaar binnen ABN AMRO Hypotheken verantwoordelijk voor het team Content, Portefeuille, en Marketing Hypotheken. In die hoedanigheid ontwikkelde zij diverse duurzaamheidsoplossingen voor haar klanten.

Daarnaast is zij niet alleen bestuurslid van Stichting Erkend Hypotheekadviseur, maar is ze ook actief in de lokale politiek, waar zij zich onder meer bezighoudt met de energietransitie, de woningopgave en klimaatadaptatie.

Kitty de Heiden, Directeur Personal & Private Banking, Triodos

“In Kitty hebben wij een zeer ervaren en veelzijdig persoon met een grote sociaal-maatschappelijke betrokkenheid gevonden”, legt Pauline Bieringa (Algemeen Directeur van Triodos Bank Nederland) uit. “Daarnaast brengt Kitty een breed netwerk met zich mee.”

De kersverse Triodos-topbestuurster heeft volgens Bieringa haar sporen verdiend in het vertalen van veranderende klantbehoeften naar aansprekende innovatieve diensten. “Wij kijken dan ook vol vertrouwen ui naar de bijdrage die zij met haar team van collega’s aan de toekomst van Triodos Bank als koploper in duurzaam bankieren zal leveren.”