Goldman Sachs trekt Amsterdamse Zuidas in

04 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Goldman Sachs is verhuisd naar de Zuidas in Amsterdam. Met het nieuwe kantoor stelt de Amerikaanse bank zijn aanwezigheid in de hoofdstad te vergroten en meer ruimte te bieden voor de “groeiende activiteiten” van zijn Global Banking & Markets en Asset & Wealth Management divisies.

De nieuwe kantoorruimte in gevestigd in het World Trade Centre op de Amsterdamse Zuidas en vormt een aanvulling op het kantoor van Goldman Sachs in Den Haag (dat een hub is voor de vermogensbeheeractiviteiten van het bedrijf in Europa).

Al met al kunnen er maximaal vijftig werknemers aan de slag in de nieuwe vestiging, waardoor er volgens de bank volop ruimte is voor een verdere uitbreiding van zijn activiteiten in Nederland.

Goldman Sachs trekt Amsterdamse Zuidas in

“Dit nieuwe kantoor weerspiegelt het brede serviceaanbod van Goldman Sachs in Nederland”, legt Hans den Hoedt (Head of Investment Banking en Country Head Nederland) uit. “Waar we al meer dan dertig jaar aanwezig zijn. Het is een teken van onze voortdurende investering in de regio.”

“We hebben een sterke toewijding aan Nederland en zijn trots op de positieve impact die we de komende jaren kunnen hebben op het bedrijfsleven in de regio en de groeimogelijkheden die we kunnen bieden aan onze medewerkers”, aldus Den Hoedt.