Saxo lanceert vernieuwde beleggingsapp

26 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Saxo heeft zijn nieuwe en verbeterde SaxoInvestor app gelanceerd. Met de nieuwe app hoopt de online-beleggingsspecialist de volgende stap te zetten in het leveren van de beste dienstverlening aan de markt.

“Ongeveer 60% van de transacties bij Saxo wordt via de mobiele telefoon gedaan”, legt Vincent Germyns (CEO Mid-European Region Saxo) uit. “Dus de ervaring die we per app bieden moet van hoog niveau zijn.”

“Om dat hoge niveau vast te houden, lanceren we een hernieuwde app die we hebben gebouwd op basis van de klantfeedback van 1,2 miljoen klanten wereldwijd”, vervolgt Germyns. “Door continu de app te vernieuwen, blijven we win-win-situaties creëren voor onze klanten.”

Saxo lanceert vernieuwde beleggingsapp

De CEO stipt aan dat klanten onder meer van de vernieuwing profiteren, doordat transacties makkelijker opzij te zetten zijn én doordat diversificatie over aandelen, ETF’s en obligaties uit meer dan dertig wereldwijde markten overzichtelijker is gemaakt.

“Als vanouds vullen wij deze functies aan met up-to-date beleggingsinspiratie”, aldus Germyns.

Daarnaast beschikt de app over een vernieuwde ‘News Hub’ met marktonderzoek, inzichten en inspiratie, over een aanpasbaar portefeuilletabblad om beleggingen en ‘watchlists’ te volgen en beschikt het over een intuïtieve menustructuur en verbeterde navigatietools.