Saxo Bank lanceert Saxo TV en nieuwe commercial

30 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Saxo Bank heeft deze week Saxo TV gelanceerd waarmee de online broker dagelijks on-demand zakelijke en financiële analyses aanbiedt aan haar klanten en overige geïnteresseerde beleggers.

Saxo TV
Met Saxo TV wil Saxo Bank zich onderscheiden als een specialist in beleggen met een duidelijke focus op de klant. Saxo TV zal volgens de bank dagelijks unieke content en inzichten bieden in de markt en uit de markt. Het zal perspectief en analyses geven over wat er gaande is in de wereldwijde financiële sector.

Saxo Bank - Saxo TV

Owen Thomas, voormalige Bloomberg TV nieuwslezer, leidt Saxo TV: “Iedereen weet dat de manier waarop we televisie kijken en informatie consumeren aan het veranderen is. Mensen vragen steeds vaker om een constante stroom content die voor hen relevant is en dat is wat we bij Saxo Bank gaan leveren. Voor de meeste organisaties staat de digitale toekomst op hun radar, maar vragen zij zich hoe het eruit gaat zien. Saxo Bank heeft het initiatief genomen en geeft haar klanten de tools die ze nodig hebben om zich aan te passen aan een steeds veranderende wereld”.

Nieuwe commercial Saxo Bank Nederland
De meest onderscheidende factor van Saxo Bank is haar handelsplatform. Daarmee heeft de online broker al verschillende prijzen ontvangen zoals de Gouden Stier Beste Broker 2012 en Beste Nieuwe Broker van 2012. Het handelsplatform staat dan ook centraal in de nieuwe commercial van de bank op RTL Z: Beleggen op Wereldniveau. Overal en altijd.