Rabobank promoveert Hidde Coebergh tot Directeur Financieel Advies

06 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rabobank heeft Hidde Coebergh gepromoveerd tot Directeur Financieel Advies. Vanuit die hoedanigheid zal hij zitting nemen in het nieuw gevormde Management Team Particulieren binnen de grootbank.

Coebergh kwam iets meer dan een jaar geleden over van ING, waar hij ruim twintig jaar werkte. Bij Rabobank kwam hij terecht in het managementteam Klantbediening Particulieren, met Wonen en Hypotheken als zijn primaire aandachtsgebied.

Op LinkedIn legt de kersverse Directeur Financieel Advies uit dat er de afgelopen maanden op de achtergrond hard is gewerkt aan een nieuwe en vereenvoudigde organisatie van de Rabobank-hypotheekketen, gebaseerd “op de behoeften van onze klanten en intermediairs”.

Rabobank promoveert Hidde Coebergh tot Directeur Financieel Advies

“Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik als Directeur Financieel Advies met een team van geweldige professionals vorm en inhoud mag geven aan deze beweging”, legt hij uit. “Hierbij zijn onze ambities glashelder. Wij willen de meest duurzame woonbank van Nederland worden en blijven.”

Een ambitie die hand in hand moet gaan met het realiseren van de beste klantreizen voor alle klanten van de Rabobank. “Tegelijkertijd investeren we in het worden en zijn van de preferred partner voor het professioneel onafhankelijk intermediair. “

Het nieuwe managementteam wordt geleid door Michiel van der Zant. Naast Coeberg maken ook Maarten Kolkman, Nick van Boven, Tatjana Schreuder (en nog een aantal in te vullen posities) deel uit van het nieuwe team.