Brunel

Brunel verbindt topspecialisten aan uitdagende projecten. We leveren flexibele en structurele oplossingen voor klanten en we doen dit met een missie: de juiste talenten- en specialisten selecteren die passen bij de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

We bestaan reeds 46 jaar, en blijven ondernemend en altijd op zoek naar de beste match voor specialist en opdrachtgever. We maken impact op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen, zoals de energietransitie, fraudebestrijding, financieel welzijn, digitalisering en mobiliteitsuitdagingen. Brunel is gegroeid tot een wereldwijde organisatie met ruim 12.000 medewerkers in 44 landen.

Aandacht voor de financiële sector

In Nederland ligt er een nadrukkelijke focus op de financiële sector. We begrijpen de vraagstukken en uitdagingen voor de sector en met oprechte aandacht willen we duurzaam bijdragen aan het ontwikkelen van een toekomstbestendige branche. Onze klanten zijn actief binnen de bancaire sector, verzekeringsmarkt, bij pensioenfondsen en het publieke domein. We ondersteunen hen middels advies, tijdelijke ondersteuning of project management.

Brunel verbindt topspecialisten aan uitdagende projecten

Teams gebouwd rondom expertises: communities

Binnen Brunel geloven we dat we de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze mensen en opdrachtgevers, door hen samen te brengen in communities. Communities gebouwd rondom expertises en thema’s binnen die expertises. Dit doen we door actief kennis te delen, te ontwikkelen en oprecht geïnteresseerd samen te werken met partners. Op die manier leveren we een belangrijke bijdrage aan de huidige uitdagingen bij onze partners en breder in de financiële sector.

Dagelijks werken vanuit onze divisie Finance & Risk 400 collega’s vanuit verschillende communities  en rondom diverse thema’s aan de projecten van onze opdrachtgevers. Brunel haar dienstverlening richt zich onder andere op de vakgebieden retail banking, corporate banking, sustainable finance, risk management, data analytics, business intelligence, KYC, AML, compliance, financial restructuring & recovery, payments, transaction banking, underwriting, claims settlement, financial accounting, reporting en control.

Meer weten over Brunel

Voor meer informatie bezoekt u onze website. Daar vindt u meer informatie over onze vakgebieden voor de financiële sector.

Of neem contact met Aldo Bot, Business Unit Manager Finance & Risk.

e-mail : a.bot@brunel.net
telefoon : +316 306 212 17